70 Larende Spor Yönetimi'nde Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

70 Larende Spor Yönetimi'nde Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

2017-2018 sezonu çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan 70 Larende Spor Kulübü yeni yönetimini şekillendirdi.

Üç sezondur Karaman amatör liginde mücadele eden ve son iki sezonun şampiyonu 70 Larende Spor 2017-2018 sezonu hazırlıklarına başladı.

Gerçekleştirdiği İlk toplantı ile yeni yönetimini şekillendiren 70 Larende Spor'da görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti.

Kulüp Başkanı: Halil Çelikyön

Başkan Yardımcısı: Hüseyin Gündüz

Genel Sekreter: Ahmet Uçar

Muhasip: Eyüp Boynukalın

Basın Sözcüsü: Özgür Kaya

Erkek Futbol Şube Başkanı: Muhammet Taşer

Bayan Futbol Şube Başkanı: Fatih Yüce

Genel Kaptan: Ahmet Bayrakçı

Altyapı Sorumlusu: Fatih Şimşek

Kafile Başkanı: Alparslan Kartal

Toplantıda söz alan kulüp başkanı Halil Çelikyön; "70 Larende Spor kurulduğu günden bu yana hep liderliğe oynayan bir takım olmuştur. 2017-2018 sezonunda da yine şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro kurmayı hedefliyoruz.

Bu yıl bünyemize kattığımız Yunuskentspor bayan futbol takımı ile de hedefimiz 2. ligdir. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar dileriz." dedi.

Futbol Şube Başkanı Muhammet Taşer'de; "2017-2018 sezonunda mevcut kadromuzdan 10 oyuncumuzla yola devam etme kararı aldık.

Dış transferde 14 oyuncu ile anlaştık. Bu sene amatör lige A takımımız haricinde altyapı gruplarında U-13, U-14 ve U-15 yaş kategorilerinde de katılacağız." dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber