Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Karaman İl Divanında Konuştu

Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Karaman İl Divanında Konuştu

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Saadet Partisi Haziran Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Katıldı.

Saadet Partisi’nin Karaman Teşkilatının yeni almış olduğu belediye iş hanı teras kattaki il başkanlığı toplantı salonunda icra edilen il divan toplantısına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen il divan toplantısında Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz; Yeni il binamızda bu toplantıyı gerçekleştiriyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. İl binamızın alınmasında emeği geçen maddi manevi destek veren bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Herkes şunu bilsin ki biz Saadet Partililer var oldukça Hakkı haykırmaya zalimin karşısında durmaya zulmü, adaletsizliği, hukuksuzluğu haykırmaya devam edeceğiz. Geçmişimizde olduğu gibi bugünde elif gibi dimdik durmaya ama bunun yanında vav gibi de mütevazı olmaya gayret edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Genel İdare Kurulu üyesi Şaban Şahin ise konuşmasında Saadet Partisi yeni il binasının Karaman için bir mihenk noktası olduğunu ve bu binanın hakkını verecek çalışmaları yapacaklarını söyledi. Milletvekilimizin mecliste tek başına bir ordu gibi mücadele verdiğini ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise divanda etkili bir konuşma yaptı. Karaduman konuşmasında  “Milli Görüşün söylemlerinde her zaman haklı çıktığını ve çarenin Saadet Partisi olduğunu söyledi. İktidarın ekonomiyi faize, ranta, israfa, ithalata sürüklediğini tarım, hayvancılık ve sanayiyi bitirdiğini söyledi. Irkçı emperyalizmin Türkiye’nin doğusunu işsiz bırakılıp batıya göçe zorladığını ve Türkiye’de büyük şehirlerin yaşanmaz hale geldiğini söyledi. Bu gidişle köylerde nüfusun kalmayacağını dolayısıyla tarım ve hayvancılıkla uğraşan nüfusun gün geçtikçe azaldığı söyledi. Amaçlarının ırkçı emperyalizmin planlarını durdurmak ve yeni adil bir düzen kurmak olduğunu söyledi. Bundan 20 yıl önce bir ton buğday ile 22 çeyrek altın alınabilirken bugün sadece 2 çeyrek altın alınabilmektedir. Bu aradaki 20 çeyrek altının faize, ranta , israfa gittiğini söyledi. Çiftçinin yüzde 300 artan girdi maliyetlerden dolayı tarımı bıraktığını dile getirdi. İktidar çiftçiyi desteklemek yerine paradan para kazanmayı yani tefeciliği özendirdiğini söyledi. Ülkenin saatte 3.5 milyon dolar faize ödediğini sözlerine ekledi”.

Karaduman sözlerine şöyle devam etti Her alanda ciddi bir sefalet yaşıyoruz. Herkes feryat ediyor. Türkiye 2.5 yıldır değil 20 yıldır pandemiyi yaşıyor diye konuşmasını sürdürdü. Çözümün tek doz ile Milli Görüş aşısı olduğunu ve Milli Görüş aşısının bu milleti entübe olmaktan kurtaracağını ifade etti.”

Konuşmalardan sonra İl başkanı Yasim Koz Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın sözlerinin yer aldığı Milli Görüşün manifestosu sayılabilecek tabloyu Milletvekilimiz Sn. Karaduman’a hediye etti. Saadet Partisi Genişletilmiş İl Divanı toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

img-9011.jpg

img-9024.jpg

img-9029.jpg

img-20220625-203048.jpg

 

 

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber