AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un Kadir Gecesi Mesajı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy'un Kadir Gecesi Mesajı

Karaman AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

Göksoy mesajında;

"Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, "Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece Kur'an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalıp, kötü davranışlarımızın azalması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.

Bu gecenin manevi iklimi ile dayanışma, kardeşlik ve yardımlaşma hissi- yatlarımız beslenecek ve gönül dünyamız aydınlanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin barış, huzur ve saadet getirmesini diliyorum"dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber