AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından bugün aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından bugün saat 14:00’de düzenlenen aday tanıtım toplantısı Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleşti.

AK Parti camiasından geniş bir katılımın gözlemlendiği toplantıya; AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Karaman Milletvekili Adayları Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, SKM Başkanı Mustafa Habacı katıldılar.

Toplantı devam ederken Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkanı Ömer Çolak ve teşkilattan isimlerde toplantıya katıldılar.

Salonu dolduran coşkulu parti mensuplarının alkışları ve tezahüratları ile zaman zaman vekil adaylarının konuşmaları kesildi.

basliksiz-1-229.jpg

İl Başkanı Mehmet Er: “AK Parti dünyanın umudu haline gelmiştir”

“Allah’ın izniyle milletimizin kararıyla güven ve istikrarın devam edeceğine inancımız tamdır. 16yıl önce yola çıkan Ak Parti yine milletimizin teveccühü ile girdiği bütün seçimlerden ilk parti olarak çıkmış iktidarda kaldığı süre içerisinde yaptığı icraatlar, yatırımlar Türkiye’nin güçlü bir ülke olacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Partimizin bu süreçte önüne çıkan engelleri yine milletimizin desteği ile aşmasını bilmiş gönül coğrafyamızda ve dünyanın umudu haline gelmiştir.”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman zamanında 140 lirayı bulamayan bir il idi”

“2004 yılında vali İsmet Metin’in yanına gitmiştik. O zaman şöyle bir laf etmişti. 140bin lira paramız olsa yolları yamayabiliriz. Şimdi bakıyoruz da katrilyonluk yatırım yapıyoruz.

Biz 140 lira bulamayan bir il iken bugün 14 katrilyonluk yatırım yapan bir il oluyorsak, bu şehirdeki herkesin bütünleşmesi ile oluyor. Davanın sahiplenilmesi ile oluyor. Küslük olmaz. Davada gönül kırgınlığı olmaz. Kişilik olmaz. Adamcıldık olmaz .”

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Habacı: “Bu seçimde çok önemli bir dönemi yaşıyoruz”

“Türkiye düşmanları birlik olmuş, Türkiye üzerindeki hesaplarını gerçekleştirmenin hesaplarını yapıyorlar. Dün Çanakkale’den geçemeyenler boğazlardan geçemeyenler bugün kılık değiştirerek, fikir değiştirerek, bi takım hesaplarla Türkiye üzerine yürümeye çalışıyorlar. Bunu da ne yazık ki kardeş bildiğimiz bizim gibi yaşayan bizim gibi düşünen kardeşlerimizi karşı cephede buluşturarak, benzemezler grubu olarak karşımıza diktiler.”

AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker: “Bu dava gönül coğrafyamızın davası”

“Birçok badireler atlatıldı. 367 krizlerini gördük. E-muhtıraları gördük. Biliyorsunuz gezi olaylarını gördük. 17-25 Aralıkları gördük. En son hain darbeyi gördük. Ama insanımız dik duruşunu hiçbir zaman bozmadı.

Çünkü biliyordu ki Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye’nin bir cumhurbaşkanı değil, AK Partinin AK davası sadece Türkiye’ye ait bir dava değil. Bu dava 1milyar 800milyonluk bir gönül coğrafyasının davası. Gözlerin buraya dikildiği bir dava.”

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Selman Oğuzhan Eser: “Yapılacak çok iş var, Atılacak çok adım var”

Tecrübelerimizle gönlümüzdeki dava aşkıyla ve Rabbimizin verdiği güç ile milletimizin umutlarının hizmetkârı olacağız. Bugüne kadar yapılanların üstüne daha çok şey koyarak yarınlarımızı düne benzemekten kurtaracağız.

Bu dava emek ister, emek ise gönülleri kazanarak ortaya konur. Sizlerle gönül bağımızı güçlendirip çalışmalarımızı hep birlikte omuz omuza yürüteceğiz inşallah.

Ben inanıyorum ki Türk Halkı gücüyle duasıyla ve o aslan yüreğindeki sevdasıyla Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunları bertaraf edecektir. Bunun için şimdi el ele olma zamanıdır.”

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu: “Türkiye yeni bir sisteme geçiyor ”

“Şimdi yeni bir sisteme geçiyoruz. Bu yeni sistemde yürütme ve yasama birbirinden sert bir biçimde ayrılıyor. Burada yasamanın güçlü olması lazım. Cumhurbaşkanımızın arkasında dik durmamız lazım. Eğer yasama zayıf olursa Cumhurbaşkanımızı kanatsız bırakırız. Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız.  Bunu da güçlü milletvekili sayısıyla göstereceğiz.

Değerli hemşerilerim, üzerimize çok iş düşüyor. 600 milletvekili seçilecek. Burada kutlu bir yarışın içerisindeyiz. Hep berabe güçlü bir şekilde bir olacağız. Diri olacağız. Ve Cumhurbaşkanımızı destekleyeceğiz.”

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber