Akkülah İnşaat’tan İftar ve Ödül Gecesi

Akkülah İnşaat’tan İftar ve Ödül Gecesi

Karaman’ın başarılı firmalarından Akkülah, çalışanları ve çözüm ortakları ile buluştu

Akkülah ailesi dün akşam iftar yemeğinde Sultan Kasrı salonunda buluştu.

İftar yemeği ve ödül töreni şeklinde gerçekleşen geceye, Akkülah Group yönetimi, çalışanların aileleri ve ortak çalışmalar yürüttüğü çözüm ortakları katıldı.

Yenilen yemek ve yapılan duanın ardından Akkülah ailesi adına konuşma yapan Genel Müdür Alper Akkülah katılanlara teşekkür etti ve şunları söyledi:

“ “Zor Yolar kolay insanlarla aşılmaz”  düsturu ile çıktığımız bu yolda kendimizi bir başarı serüveninin ortasında bulduk. Bu yolda inandık, güvendik ve çok çalıştık. Hep beraber çok güzel projelere imza attık. Biz alınteri dökerken, bizleri evlerinde sabırla bekleyen ve hayır dualarını hiçbir zaman esirgemeyen eşlerimize, analarımıza, babalarımıza ve çocuklarımıza ayrıca teşekkür ederim.

Bugüne kadar başardığımız projelerimizi hep beraber daha ileriye götüreceğimiz konusunda inancım sonsuzdur.”

Alper Akkülah’ın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi. Genel Müdür Alper Akkülah, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Akkülah ve firma yöneticileri tarafından, başarılı görülen firma çalışanlarına ve çözüm ortaklarına plaket takdim edildi.

Yemek ve ödül töreni şeklinde güzel geçen gece toplu aile fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Akkülah İnşaat’tan İftar ve Ödül Gecesi

Akkülah İnşaat’tan İftar ve Ödül Gecesi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber