Ambulansın Davetsiz Misafiri

Ambulansın Davetsiz Misafiri

Karaman'dan Konya'ya ambulans kaputunda yolculuk

Karaman'dan aldığı hastaya Konya Havalimanına hasta naklettikten sonra hastaneye dönen Karaman Devlet Hastanesi ambulansının şoförü Mehmet Göksu, aracı kontrol etmek için kaputu açtı. Kaputun içinde kedi gördüğüne şaşıran Göksu, kediyi sıkıştığı yerden çıkardı.

İlginç olayla ilgili olarak Göksu; "Bu, kış aylarında çok karşılaştığımız bir durum. Isınmak amacıyla araçların motorunun yanına giren kediler çok fazla oluyor. Genelde her zaman kontrol ederiz. Havalar ısındığı için böyle bir şey olabileceği aklımıza gelmedi. Muhtemelen kedi burada bizimle Konya'ya gitmiş gelmiş. Çünkü yoldan dönünce hemen aracı kontrol etmek amacıyla kaputu açtım. Kedinin buraya gireceği kadar bir zaman geçmedi. Muhtemelen daha önce girmişti ve biz hastayla hareket edince inmeye fırsat bulamadı. Kedinin sağlıklı olmasına sevindik." dedi.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber