Antalya'da Klima Motorunda Çıkan Yangın Söndürüldü

Antalya'da Klima Motorunda Çıkan Yangın Söndürüldü

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Atatürk Spor Salonu'nda bulunan bir klimanın dış ünitesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki Göynük Atatürk Spor Salonu'nda bulunan bir klimanın dış ünitesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kemer Belediye personelinin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Göynük Mahallesi'nde bulunan Göynük Atatürk Spor Salonu'ndaki bir klimanın dış ünitesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden Kemer Belediye personeli, yangın söndürme tüpleriyle ilk müdahalede bulunarak yangını söndürdü ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaptı. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi.

Klima Motorunda Çıkan Yangın Söndürüldü

Klima Motorunda Çıkan Yangın Söndürüldü

Klima Motorunda Çıkan Yangın Söndürüldü

Kaynak:Antalya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber