Karaman'da Arazi Anlaşmazlığı Kötü Sonlandı

Karaman'da Arazi Anlaşmazlığı Kötü Sonlandı

Karaman'da arazi meselesi yüzünden akrabasını silahla vurarak yaralayan şahıs tutuklandı.

Karaman'da, arazi meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlıkta bir akrabasını silahla yaralayan şüpheli tutuklandı. Olay, merkeze bağlı Lale köyünde 3 gün önce gerçekleşti. İ.Ü. isimli şahıs, arazi konusunda yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle akrabası A.Ü. ile tartışmaya başladı. Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve İ.Ü., yanında bulunan bir tabanca ile A.Ü.'yü sağ bacağından vurdu. A.Ü. yaralanırken, İ.Ü. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan İ.Ü., jandarma ekipleri tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalandı ve gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ü., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Arazi Yüzünden Akrabasını Silahla Vuran Şahıs Tutuklandı

Arazi Yüzünden Akrabasını Silahla Vuran Şahıs Tutuklandı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber