Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınların her alanda vazgeçilmez kıymetler olduğunu belirten Büyükkarcı, ‘’Türk kadını aile, Millet, Devlet ve toplumsal hayatın en merkezinde önemli roller üstlenmiştir’’ dedi. Türk kadınının cesur ve vatansever tutumuyla destanlaştığının altını çizen ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı mesajında;

‘’Anadolu kadını Kurtuluş mücadelesinde Cumhuriyet’e giden yolu, 15 Temmuz’da da bizzat Cumhuriyetin kendisini canı pahasına korumasını bilmiştir. Kadınlarımız dün olduğu gibi bugünde toplumsal her olayda kendilerine düşen görevi layığı ile yapmıştır. Toplumun inşasında görev alan kadınlarımız, çocuklarımızı geleceğe hazırlamakta, Milli, Manevi, kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirerek neslin güçlenmesine hizmet etmektedir.

Bu açıdan çalışma azmi, iradesi ve özgüveni yüksek kadınlarımıza yardımcı olunması ve desteklenmesi büyük önem arz etmektedir. Ekonomi, siyaset ve bürokrasi gibi hayatın her alanında rol alabilmelerinin önü açılmalıdır. Cefakâr, vefakâr ve kahraman kadınlarımız asla şiddetle karşı karşıya getirilmemeli, bilakis refah düzeylerinin artırılması için yüksek gayret sarf edilmelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi bakımından çalışmaların artarak devam etmesini diler, yürekleri sürekli sevgi dolu başta şehit anneleri, şehit eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunarım’’ şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber