Başyayla’da ‘İş’te Güven, İş’te Sağlık’ Projesi

Başyayla’da ‘İş’te Güven, İş’te Sağlık’ Projesi

Mevlana Kalkınma Ajansı 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Başyayla Kaymakamlığı tarafından yapılan "İş'te Güven İş'te Sağlık" konulu teknik destek projesi MEVKA tarafından kabul edildi. 

Proje kapsamında Başyayla İlçesi M. Akif Ersoy Lisesi Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki meslek lisesi öğrencilerinin çalışma koşullarına karşı gerekli tedbirleri almaları, elektrik atölyelerinde ve çalışma alanlarında gerekli iş sağlığı ve güvenlik tedbirlerine dikkat etmeleri, meslek hastalıklarına karşı alınması gereken tedbirleri konu alan proje çalışmaları Başyayla İlçesi A.Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde 31.07.2017-04.08.2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Proje yapım aşamasında emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Fatih Kaşıkcı, proje uygulamasından teknik destek olarak en iyi şekilde faydalanılacağını, bu tür projelerin İlçede yapılmaya devam edeceğini ifade etti. 

Proje yapım ekibine başarı belgesi takdim ederek, kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber