Bayan Kuaförleri Sıra dışı Eğitimde Buluştular

Bayan Kuaförleri Sıra dışı Eğitimde Buluştular

Karaman, Konya ve Aksaray illerinde faaliyet gösteren bayan kuaförleri meslek ustalarından yeni bilgiler edindiler

Karaman Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları odasının ev sahipliğinde Karaman Demosan Otelde düzenlenen ve sıra dışı eğitim olarak adlandırılan program, Konya ve Aksaray’dan Kadın Kuaförlerinin katılımıyla gerçekleşti.
214 Kadın kuaförü ve çalışanının katıldığı programda meslek ustaları farklı yaklaşımlarla meslektaşlarına yeni bilgileri aktardılar.

Uluslararası eğitim uzmanlarından oluşan ekip;

Gökay Macit, Saç Kesimi
Engin Yılmaz, Topuz Yapma
Rıdvan Karaaslan, Saç Renklendirme
Meryem Kızıl, Türban Tasarım konularında uygulamalı eğitim verdiler.

Yapılan eğitim faaliyetine ilişkin açıklama yapan Karaman Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu;

“Zaman zaman Karaman’da meslektaşlarımızın tercih edilmeyerek farklı illerde kuaföre gidildiğini duyuyoruz. Bizler oda yönetimi olarak meslektaşlarımızın her zaman kendisini geliştirmesine ve işine sahip çıkmasına, mesleğine icra ederken de etik değerlerine sahip çıkmasına önem veriyoruz. Bu amaçla İzmir, Aksaray ve Konya’dan sonra böyle bir eğitimin burada yapılmasının Karamanlı meslektaşlarımıza faydalı olacağını düşündük. Katılan herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Bayan Kuaförleri Sıra dışı Eğitimde Buluştular

Bayan Kuaförleri Sıra dışı Eğitimde Buluştular

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber