Bayır Köyünde Kutlu Doğuma Özel Program

Bayır Köyünde Kutlu Doğuma Özel Program

Karaman merkez köylerinden Bayır Orta Okulunda özel bir program tertip edildi.

Öğrencilerin yoğun programları nedeniyle Kutlu Doğum Haftası sonrasına ertelenen programda Bayır Köyü Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ve köy imamı ortaklaşa program tertip ettiler.

Perşembe günü biten derslerin ardından öğrenciler marifetlerini sergilediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program 8.sınıf öğrencisi Mustafa Karaer’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile devam etti.

Programda öğrencilerden Rabia Torun, “Sizin Hiç Böyle Bir Dostunuz Oldu mu?” başlıklı yazıyı okurken, Şerife Uçar “Gel Ey Muhammed” şiirini, Zehra Ünüvar “Dua” şiirini, Şeyda Taşkara “40 Yaşındasın” şiirini okudu.

Öğrencilerin gruplar halinde söyledikleri ilahilerle renklenen programın son kısmında programa destek veren köy imam hatibi Ahmet Ünalan verdiği mini ilahi konserinde sesi ile mest etti. Ünalan’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlere semazenler gösterileri ile destek verdiler.

Öğrenciler köyde canlı bir semazen gösterisi görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Dolu dolu geçen program, 23 Nisan yarışmalarında, bilgi yarışmasında, Kur’an-ı Kerim okuma ve ezan okuma yarışmalarında ödül hak eden öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.

Öğrenciler ödüllerini, okul öğretmenlerinden Merve Bostancıoğlu, Aziz Koçak, okul müdürü Bekir Baynal ve imam Ahmet Ünalan’ın elinden aldılar.

Okul Müdürü Bekir Baynal programda emeği geçen herkese teşekkür ederken, Ahmet Ünalan’da ödüller de kendilerine destek olan ÖNDER Karaman İl Temsilcisi Mehmet Sarı’ya teşekkür etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber