Bifa, Şimşek ve Anı Bisküvi 500 Dev Arasında

Bifa, Şimşek ve Anı Bisküvi 500 Dev Arasında

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay; “Listeye Giren Bütün Firmalarımızı Kutluyorum”dedi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Karamanlı firmalarımızı tebrik ederek üyelerimize teşekkür mesajı yayımladı;

"İstanbul Sanayi Odası tarafından yaptırılan; 2016 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş 169. sırada, Şimşek Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş. 478. sırada, Anı Bisküvi ve Gıda Sanayi A.Ş 500. sırada sırada yer almıştır.

Listeye giren bütün firmalarımızı kutluyorum.
Karamanlı Sanayicilerimizin Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alması bizleri gururlandırmıştır. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu başarıda emeği geçen tüm firmalarımızı ve çalışanlarını tebrik eder; gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını ve başarılarının devamını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber