'Bir El De Sen Uzat' Projesi

'Bir El De Sen Uzat' Projesi

Karaman’da sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği farklı kesimlere hitap etmeye devam ediyor.

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ramazan Eryiğit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bir derneğin amacı bulunduğu çevrede örnek alınacak çalışmalar yapmaktır.

Biz de bu düşüncelerle “Geleceğimizin Yüzünü Güldürmek” için Karamanda öksüz, yetim, şehit ailelerinin ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yüzleri gülsün diye bu projeyi başlattık.

Sizlerin de desteğiyle her şeyin en güzelini hak eden şehrimizde geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olmak için çabalayacağız. Bunun için de diyoruz ki; Bir El De Sen Uzat"dedi.

bir-elde-sen-uzat-porjesi.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber