Çiftçi ve Çavaş Ailelerinin Mutlu Günü

Karaman’ın genç iş insanlarından Mehmet Ali Çavaş, Nuray Çiftçi ile mutluluğa evet dedi.Nikah sırasında arkadaşlarından sürpriz parça geldi.

Karaman’da cumartesi akşamı Otağ Tesislerinde gerçekleştirilen nikah töreninde Fehmiye ve İsmail Çiftçi çiftinin kızları Nuray ile Hanife ve Abdullah Çavaş çiftinin oğulları Mehmet Ali dünya evine girdi.

Düzenlenen düğün ve nikah töreninde aile yakınları, iş ve siyaset dünyasından isimler genç çifti yalnız bırakmadı.

Okunan Kur’an-ı Kerim ve dua ile başlayan programda çift ve yakınları eğlenceli anlar yaşadılar.

Nikah Sırasında Damada Müslüm Babalı Gönderme

Karaman’da düzenlenen nikah töreninde Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu ve Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan çiftin nikah şahitleri oldular.

Ümit Özyurt’un renkli sunumu ile kıyılan nikahta gelinin evetinin ardından damat evet diyeceği sırada salonda Müslüm Gürses’in “Son Pişmanlık Neye Yarar” şarkısı çalınmaya başlandı. Damadın arkadaşlarının parçalı göndermesi gülüşmelerle karşılandı.

Kıyılan nikah Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Ak Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan’ın hediye takdimin ardından yerini eğlenceye bıraktı.

Karaman Habercisi olarak genç çiftimize bir ömür mutluluklar dileriz.

Çavaş ve Çiftçi Ailesinin Mutlu Günü

Çavaş ve Çiftçi Ailesinin Mutlu Günü

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber