Darende'den Larende'ye Uzanan Memleket Hizmeti

Darende'den Larende'ye Uzanan Memleket Hizmeti

Valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayınladı. Karaman Valiliğine de İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Fahri Meral atandı.

Fahri Meral Kimdir?

01.01.1969'da Sivas'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğreniminden sonra 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Bölümü'nü kazanan Meral 4 yıllık Fakülte eğitimini zamanında tamamlayarak 1992 yılında mezun oldu.

 İçişleri Bakanlığı'nca açılan Kaymakamlık sınavlarını kazanarak Temmuz 1994 tarihinde Çorum’a Kaymakam adayı olarak göreve başladı.

Çorum Valiliğine bağlı olarak üç yıllık adaylık süresinden sonra 84.dönem Kaymakamlık kursunu tamamlayarak 1997 yılında Rize-İyidere Kaymakamlığına atandı ve sırasıyla 2000-2002 yıllarında Muş-Varto Kaymakamlığı, 2002-2005 yıllarında Malatya- Darende Kaymakamlığı 2005-2007 yıllarında Muğla-Kavaklıdere Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Meral 2007-2011 yıllarında Çanakkale -Lapseki Kaymakamı olarak görev yaptı.

Daha sonra Fahri Meral, 20 Eylül 2011 tarihi itibariyle Terme Kaymakamlığında görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığında Başkan vekili olarak görevini yürütmekte iken Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı’ndaki görevinden Karaman’a Vali olarak atandı.
 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber