Dr. Recep Şeker’in Ramazan Bayramı Mesajı

Dr. Recep Şeker’in Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker mesajında, “Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan on bir ayın sultanı Ramazan ayını eda ederek bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar kardeşliğin pekiştiği, birlik ve beraberliğin güçlenerek bütün toplumun kaynaştığı, özümüzle, kültürel zenginliğimizle buluştuğumuz hoşgörü günleridir.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun bir arada yaşandığı bayramlar; küskünlüklerin ve dargınlıkların unutulduğu; eşin, dostun, akrabanın, büyüklerin ve hastaların ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; tüm ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği müstesna günlerdir. Bu özel bayram günlerini fırsat bilerek Yüce Mevla’mızın “Mü'minler ancak kardeştirler.

Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allah'a karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.” buyruğuna uyarak kardeşlerimizle aramızdaki tüm dargınlıklara ve kırgınlıklara son verip birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, hayırlara ve bereketlere vesile olmasını ve bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.” dedi. 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber