Ensar Vakfı Arabaşı Gecesinde Buluştu

Ensar Vakfı Arabaşı Gecesinde Buluştu

Ensar Vakfı Karaman il temsilciliği tarafından düzenlenen arabaşı gecesi dün gece yapıldı

Ensar Vakfı Karaman il temsilciliği tarafından den gece düzenlenen arabaşı gecesi STK temsilcileri, daire ve okul müdürleri ve vakıf gönüllülerinin katılımı ile gerçekleşti.

Ensar Vakfı Karaman Şube Başkanı Süleyman Atik yaptığı açılış ve teşekkür konuşmasında;

“Kıymetli Ensar gönüllüleri, 2018 yılında da sizlerin destek ve gayretleriyle vakfımızın amaç ve gayesinde çalışmalarımız devam edecektir. Bizleri kırmayarak gecemize teşrif eden, onurlandıran tüm misafirlerimize şükranlarımı arz ediyor, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

Ensar Vakfı Karaman şubesi 2011 yılında kurulmuş olup, o günden bugüne genel merkezimizin faaliyet çizgisinde hizmetlerine devam etmiştir.

Bu zaman içinde halisane, samimi duyguyla hizmet eden tüm geçmiş yönetici arkadaşlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Asıl olan milletimize, geleceğimize ve genç neslimize hizmettir.

Maksat gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın Allah’ını Peygamberini bilen, vatanına aşık ahlaklı bir gençlik olmalarını sağlamaktır.” ifadelerine yer verdi.

ensar2.jpgensar1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber