ERGÜL Mobilya’nın Karaman’daki Yeni Bayisi Törenle Açıldı

ERGÜL Mobilya’nın Karaman’daki Yeni Bayisi Törenle Açıldı

ERGÜL Mobilya Karaman’daki yeni bayisi ile Karamanlılara hizmet vermeye başladı.

1989 yılında kurulan ERGÜL Mobilya, dürüst, kaliteli ve ‘Müşteri memnuniyetini ilke edinmesiyle bugün 400 çalışanıyla, 45.000 m2’lik kapalı alanda ‘Kanepe, Çekyat, Koltuk Takımı, Oturma grubu, Yatak, Baza, Başlık ve Ev Tekstili ve Modüler Mobilya’ Üretim Entegre Tesisi haline gelen ERGÜL MOBİLYA, 1992 yılında ilk olarak geliştirdiği özel dizayn ve özel müşteri siparişi imalatlarıyla, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla birlikte tüm yurt içi bayi ağı ve birçok ülkeye ihracat yaparak müşterilerine hizmet vermekte.

Müşterisine değer veren, ürün model ve kalitesini devamlı geliştirmeye çalışan, fiyat ve kaliteyi doğru noktada buluşturmaya çalışan anlayışı yurt içinde ve yurt dışında sahip olduğu geniş müşteri portföyünün göstergesidir.

ERGÜL Mobilya'nın Karaman'daki Kerimler Mobilya Bayisi Bugün Dualarla Açıldı

ERGÜL Mobilya 19 Mayıs İlkokulu karşısındaki yeni yerinde bugün saat 14’te gerçekleşen açılış töreniyle Karamanlıların hizmetine girdi.

ERGÜL Mobilya Karaman'da Kerimler Mobilya olarak Hidayet Uçar ve Ahmet Uçar'ın katkılarıyla hizmete girdi.

Açılışa ERGÜL Mobilya yöneticileri, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış merasimi okunan Kur'an-ı Kerim, yapılan dua ve konuşmalardan sonra kesilen kurdele ile gerçekleşti.

basliksiz-1-011.jpg

Detaylı Bilgi İçin:
Yeşilada Mahallesi, Mut Caddesi, No:139/A KARAMAN
(19 Mayıs İlkokulu Karşısı)
Tel: 0530 213 0223
       338 213 0223
 
 

ERGÜL Mobilya’nın Karaman’daki Yeni Bayisi Törenle Açıldı

ERGÜL Mobilya’nın Karaman’daki Yeni Bayisi Törenle Açıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber