Ermenek Kaymakamı İlçede Çalışmalara Devam Ediyor

Ermenek Kaymakamı İlçede Çalışmalara Devam Ediyor

Kaymakam Mesut Tabakcıoğlu, Yozgat-Çekerek Kaymakamlığından, İçişleri Bakanlığının 30/11/2016 tarihli ve 2016/861 sayılı müşterek kararnamesi ile Karaman Ermenek’e atanmıştı.

Aralık ayı sonunda Karaman’ın Ermenek ilçesinde göreve başlayan kaymakam çalışmalarını devam ediyor.

Öncelikle ilçeyi tanıma aşamasında olan Tabakcıoğlu, Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi içerisinde bulunan Umut Kafe’yi Ziyaret etti.

Ali Rıza Alıçlı Rehabilitasyon Müdürlüğü’nce işletilen Umut Kafeyi ziyaret eden kaymakam, engellilerin yapmış oldukları el sanatları çalışmasını inceleyerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışanlarla bir süre sohbet etti.

Ziyaretler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır ile birlikte Ermenek Çok Programlı Lisesi ve BM Kız öğrenci yurdunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Tabakcıoğlu, yetkililerden okul ve yurt hakkında bilgi aldı.

Köy ve mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Tabakcıoğlu, köy ve mahallelerde ki sorunlar ve çözüm önerileri konularında fikir alışverişinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber