Ermenek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Ermenek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Emenek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk koyma merasimi ile başladı.

Emenek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk koyma merasimi ile başladı.
 
Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından Ermenek Şehit Daniş Tunalığil İlkokulu bahçesinde başlayan programa İlçe Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Garnizon Komutanı Murat Alver, Belediye Başkan Vekili Ahmet Bademci, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, kamu kurum ve kuruluş Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır tarafından günün anlam ve önemine dair yapılan  konuşmanın ardından, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sonunda program sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber