Gece Saatlerinde Kapanan Sertavul Geçidinde Kontrollü Ulaşım

Gece Saatlerinde Kapanan Sertavul Geçidinde Kontrollü Ulaşım

İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi'ni birbirine bağlayan Karaman ve Mersin illeri arasında bulunan Sertavul Geçidi, tipi ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşatıyor.

İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi'ni birbirine bağlayan Karaman ve Mersin illeri arasındaki Sertavul Geçidi, tipi ve buzlanma nedeniyle gece saatlerinde ulaşıma kapanmıştı.

Mut ilçesi Sertavul Geçidi'nde dün gece saatlerinde başlayan kar yağışı ve tipi etkisini sürdürüyor.

Öğleden sonda oluşan buzlanma ve tipiden dolayı geçit ulaşıma kapandı.

Araçların yola devam etmesine izin verilmiyor.

Karayolları ekiplerinin yolu trafiğe açmak için çalışmaları sürüyor.

Dinlenme tesisini ziyaret eden Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan, tipinin devam ettiğini ve yolcuların ihtiyaçlarının giderilmesi için 130 yolcuyu öğretmen evi ve yurtlara yerleştirdiklerini belirtti.

İç Anadolu Bölgesi ile Akdeniz Bölgesi'ni birbirine bağlayan, tipi ve buzlanma nedeniyle kapanan Sertavul Geçidi'nde ulaşımın sabah saatlerinden itibaren kontrollü bir şekilde sağlandığı bildirildi.

20210411-2-47767233-64151143-web.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber