Halk Bankası Ailesi İftarda Buluştu

Halk Bankası Ailesi İftarda Buluştu

Halk Bankası Karaman şubesi dün akşam iftar yemeğinde buluştu.

Halk Bankası Karaman şubesi tarafından dün akşam Gül Resturantta düzenlenen iftar yemeğine, Halk Bankası müşterileri, emekli personelleri ve çalışanları aileleri ile birlikte katıldılar.

Şube Müdürü Vesysel Ülker yaptığı açıklamada: "Halk Bankası Karaman Şubesi olarak müşterilerimizin, emekli personelimizin ve tüm çalışanlarımızın aileleri ile katıldığı benim dönemimde 4. toplamda ise 9. sunu düzenleyeceğimiz geleneksel iftar programımıza tüm personelimiz (kıymetli eş ve çocukları ile birlikte) davet ettik. Biz Halk Bankası Karaman Şubesi olarak büyük bir aileyiz.  Bu aileyi iftar vesilesiyle bir arada görmekten mutluluk duyduk." dedi.

İftar yemeği yapılan duanın ardından son bulurken misafirler çay ikramı ile sohbet ettiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber