İftar Sofrası, Mehmetbey Mahallesi'nde Kuruldu

İftar Sofrası, Mehmetbey Mahallesi'nde Kuruldu

Karaman'da Ramazan Ayı etkinlikleri devam ediyor. İftar Sofrası 16 Haziran Cuma günü Mehmetbey Mahallesi’nde kuruldu.

Karaman Belediyesi’nin Ramazan programları çerçevesinde düzenlediği mahalle iftarları 16 Haziran Cuma günü Mehmetbey Mahallesi’nde gerçekleştirilirken, hafta sonu düzenlenen etkinliklerde İsmail Şengül ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu konserleri yapıldı.
    
Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası, haftanın üç günü mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

16 Haziran Cuma günü Fatih Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine;  Mehmetbey Mahallesi, Siyahser Mahallesi, Sakabaşı Mahallesi, Koçakdede Mahallesi ve Gazidükkan Mahallesi’ndeki vatandaşımız katılarak iftarını birlikte yaptı.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, iftar saati öncesi masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerine hayırlı iftarlar diledi.

İsmail Şengül ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu’dan Muhteşem Konser

Karaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bir yandan mahalle iftarları ile devam ederken diğer yandan da konser programları ile Karaman halkına unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.
    
Eski devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen konser programlarında birbirinden değerli sanatçılar sahne alıyor. 16 Haziran Cuma akşamı tasavvuf müziğinin sevilen sanatçılarından İsmail Şengül, 17 Haziran Cumartesi gecesi de ünlü sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu sahne aldı. 

Sevilen ilahilerin seslendirildiği konserlerde, sema gösterisi ve Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun küçük çocuklarla birlikte söylediği ilahi vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. 
 

İlgili Haberler
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber