İş Kazası Geçiren Bayan Bir Şok da Trafikte Yaşadı

İş Kazası Geçiren Bayan Bir Şok da Trafikte Yaşadı

Karaman’da otomobil ile motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaralandı

Karaman’da bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası Eski Devlet Hastanesi arkası Behçet Kemal Çağlar Caddesi üzerinde yaşandı.

Kaza, 169 nolu sokaktan çıkan otomobilin karşı yönden kale arka tarafına çıkmak istemesiyle sırasında Perşembe pazarı istikametine gitmekte olan motosikletin plaka kısmından çarpması sonucu meydana geldi.

O sırada o tarafta bulunan ve kazayı gören çevik kuvvet devriyesi, sağlık ve trafik ekiplerinden yardım istedi.

Mehmet H. idaresindeki 70 EC 389 plakalı motosiklet ile Semiha S. idaresindeki 70 AB 869 plakalı otomobilin tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu karıştığı kazada motosiklette bulunan bayan yolcu hafif şekilde yaralandı.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği iş kazası sonucu ayaklarından rahatsız olan bayan yolcu kazada motosikletten düşerek ikinci bir şok daha yaşadı.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri bayanı hastaneye kaldırılırken, trafik yönünden eksikleri bulunan motosiklet trafikten men edildi.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber