İstanbul'da Karamanlılar Buluşuyor

İstanbul'da Karamanlılar Buluşuyor

Bu sene dostluk ve muhabbet gecesi programına arabaşının yanı sıra etli ekmek de eklendi.

Hemşehri gecesine davet için yapılan açıklamada;

"İstanbul Karamanlılar Derneği ile Karaman ve Ayrancı Yardımlaşma Derneğimizin birlikte organize ettiği “İstanbul'da Karamanlılar buluşuyor” temalı gecemize önceki etkinliklerdeki yoğun katılımlar sebebi ile 1300 kişi için hazırlıklarımızı yaptık.

Gecemizde gurbetteki tüm hemşehrilerimiz ile beraber güzel vakit geçirmek ve hasret gidermek için gerekli diğer çalışmaları da yapmaktayız. Gecemizde memleketimizin değerlerini yansıtan etkinliklere ilave olarak yöresel lezzetlerimizden etli ekmek ve akabinde arabaşı ikramımız olacaktır. Bu suretle önceki yaptığımız programlarımıza bir yenisini daha ekleyip Karamanı tanıtmak, hemşerilerimizin bağlarını kuvvetlendirerek pekiştirmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.

Hemşerilerimizin yoğun katılımı ve desteği ile takdire şayan, güzel bir program olacağını ümit eder, tüm hemşerilerimizi bu vesile ile gecemize davet eder, saygı, sevgi ve hürmetlerimizi arz ederiz.

Derneklerimiz adına Karaman Dernekleri Federasyonu genel başkanı Rafet Akdaş" denildi.

Tarih: 10 Ocak 2020 Cuma Saat:19.30
Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı (Yenimahalle Metro istasyonu yanı) Bağcılar/İstanbul

as1-007.jpgas2-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber