Karaman Devlet Hastanesine Helikopterle Getirildi

Karaman Devlet Hastanesine Helikopterle Getirildi

Arazide ağaçtan düşerek ağır yaralanan vatandaşı askeri helikopter kurtardı.

Karaman Sarıveliler İlçesi Göktepe Beldesi Çukurbağ Köyü'nde ikamet eden Ali Çevik, arkadaşı Emir Ali Perçin ile birlikte Çukurbağ Anlak mevkisinde hayvanlarına ağaç dalı kesmek için ağaçlara çıktılar. Bu sırada Ali çevik dengesini kaybederek yere düştü. Arkadaşının durumunun ağır olduğunu gören Emir Ali Perçin hemen 112 acil ekiplerine bilgi verdi. Ekipler gelene kadar da arkadaşını eğimli yamaçtan daha müsaid bir alana taşıdı. 

Olay yerine gelen gelen sağlık ekipleri yaralı Ali Çevik'in ilk müdahalesini yaptı ama Çevik'in kafa travması geçirdiği ayrıca, sağ bacağında göğüs ve sırtında yaralanmaların olduğunu tespit etti.

Yaralının bulunduğu yere ulaşımın kısıtlı ve durumunun kritik olmasından dolayı 112 acil ekiplerince helikopter talep edildi. Kısa sürede olay yerine gelen askeri kurtarma helikopteri yaralıyı alarak Karaman Devlet Hastanesine ulaştırdı. Yaralı şahsın tedavisi sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber