Karaman Tarım Fuarı İlgi Gördü

Karaman Tarım Fuarı İlgi Gördü

Karaman Ziraat Odası'nın bu yıl resmi anlamda ilkini düzenlediği Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı büyük ilgi gördü.

Larende Mahallesi'ndeki Kapalı Pazar yerinde kurulan ve 4 gün açık kalan fuarı yaklaşık 30 bin kişi gezdi. Açılan fuarın vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmesinin kendilerini sevindirdiğini belirten Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu, "Oda olarak bu yıl resmi fuar statüsüne alınan fuarın ilkini düzenlemiş olduk. Fuara Karaman başta olmak üzere çevre illerden de birçok firma büyük ilgi gösterdi. Firmalar bu fuarda tarım malzemeleri ile traktörlerini sergileme imkanı buldu. Önümüzdeki yıl ise bu fuarı daha geniş kapsamlı kutlayacağız" dedi.

1. Tarım Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katılmak üzere çevre illerden Ziraat Odası Başkanlarının Karaman'a geldiğini de ifade eden Muğlu, "Bu fuarın düzenlenmesinde bizlere destek olan Karaman Valimiz Süleyman Tapsız, Milletvekillerimiz Recep Konuk ve Recep Şeker ile Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muğlu, 4 gün açık kalan fuarı yaklaşık 30 bin kişinin gezdiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber