Karaman Tekvando'da Final Biletini Kaptı

Karaman Tekvando'da Final Biletini Kaptı

Okullararası tekvando grup müsabakaları Kayseri’nin İncesu ilçesinde yapıldı. Şampiyonaya katılan birçok tecrübeli ekibi geride bırakmayı başaran Karaman tekvando takımı, Türkiye Şampiyonası final biletini kaptı.

Kayseri’nin İncesu ilçesinde düzenlenen okullararası tekvando grup müsabakalarında tekvando antrenörleri Ali Can, Sadullah Bacaksız, İbrahim Kafalı ve Eylem Yıldırım eşliğinde 15 kişilik bir ekiple mücadele eden Karaman ekibi, toplamda 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak 26-28 Mayıs tarihlerinde Muğla’da yapılacak olan Türkiye şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirten Can, “İncesu Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda 20 ilden 202 erkek ve 190 kız sporcu derece alabilmek için mücadele etti. Karaman olarak 15 sporcuyla katıldığımız grup müsabakalarında toplamda 6 madalya kazanarak hedeflerimize biraz daha yaklaştık.

Bir birinden yetenekli sporcuların yer aldığı müsabakalarda zorlu maçlar yapsak da, sporcularımızın gösterdiği üstün performansla final biletini almasını bildik. Muğla’da yapılacak olan finallerde ise Karaman’a birincilik kupası ile dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Karamanlı tekvandocuların başarılı sonuçlara imza atmaya devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, ” Bir birinden yetenekli sporcuların kıyasıya mücadele ettiği müsabakalarda Karamanlı sporcularımız finallere kalarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Şampiyonada madalya kazanan tüm sporcularımızı kutluyorum. Kazanılan madalyaların ardından sporcularımızın Türkiye şampiyonası finallerine gidecek olması bizleri gururlandırdı. Başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Sporcularımızın Muğla’da yapılacak olan finallerde de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber