Karaman TSO'da Dış Ticaret Paneli Düzenlenecek

Karaman TSO'da Dış Ticaret Paneli Düzenlenecek

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay bir açıklama yaptı;

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay yaptığı açıklamada;

“Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından hazırlanan “TR52 Konya-Karaman Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı” Temel Amaçları arasında yer alan “Ulusal ve Küresel Düzeyde Daha Rekabetçi İşletmeler” başlığı altından yer alan “Dış Ticaret Ortamının İyileştirilmesi” önceliği yer almaktadır.

Buradan hareketle, 19 Nisan 2017 Çarşamba günü 14.00’da Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Karaman iş dünyasının, Ekonomi Bakanlığı ihracat teşvikleri ve Afrika Yükselen pazarı hakkında bilgilendirilmesi amacıyla “Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” başlıklı bir panel düzenlenecektir.

Gerçekleştirilecek olan panele dış ticaret ve Afrika pazarı konusunda yetkin bölgeye ilişkin deneyimlerini aktarmak üzere Karatay Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Prof. Dr. Murat Canıtez, Turkish Exporter web sitesi kurucusu E-Ticaret Uzmanı Ali Gazel, ihracat destekleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Ahmet Çetin konuşmacı olarak katılacaklardır.

“Dış Ticarette Fırsatlar ve Afrika Yükselen Pazar” başlıklı bir panel tüm üyelerimizin katılımını bekleriz” dedi.

Tarih: 19 Nisan 2017 Çarşamba

Yer : Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Saat: 14:00

PROGRAM:

13.30-14.00 Kayıt

14.00-14.15 Selamlama konuşmaları

14.15-16.00 Panel

Moderatör:

Dr.Ahmet Akman (Genel Sekreter, Mevlana Kalkınma Ajansı)

Panelistler:

-Prof. Dr. Murat Canıtez (Karatay Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslar arası Ticaret Bölüm Başkanı)

-Ali Gazel (E-Ticaret Uzmanı – TurkishExporter.net )

-Ahmet Çetin (Dış Ticaret Uzmanı, Ekonomi Bakanlığı)

16.00-16.45 Soru-cevap ve kapanış

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber