Karaman ve Çevre İller İçin Yağış Uyarısı

Karaman ve Çevre İller İçin Yağış Uyarısı

Karaman, Konya,Aksaray ve Niğde genelinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar ve Gök gürültülü Sağanak Yağış ile Birlikte Kısa Süreli Dolu Yağışı Bekleniyor!
 
Bugün (09.06.2017 Cuma) öğle saatlerinden itibaren Bölgemiz (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) genelinde aralıklarla beklenen yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla birlikte, Konya’nın batı, kuzeybatı ve kuzey kesimleri ile Aksaray çevresinde yağış anında yer yer kısa süreli  dolu yağışının olabileceği tahmin edilmektedir.
 
Aynı periyot içerisinde Konya’nın güney kesimleri ile Karaman, Niğde ve Aksaray çevrelerinde rüzgarın da zaman zaman kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.
 
Muhtemel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgarın neden olabileceği olumsuz şartlara karşı ilgililerin, vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber