Karaman ve Çumra’da Tarifsiz Acı

Karaman ve Çumra’da Tarifsiz Acı

Dün kazada hayatını kaybeden vatandaşlar toprağa verildi

Karaman’da dün iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Bugün ikindi namazına müteakip hayatının kaybeden baba Birol Şan, Anne Durdane Şan, Oğul Muhammed Şan ve Büyükanne Dursun Şan için cenaze namazı kılındı.

Karamanlıların musallayı doldurduğu cenaze namazına ailenin yakınlarından olan bayanlarda katıldı.

Şan ailesinin diğer oğulları Yakup Şan yakınlarının desteği ile ayakta dururken cenazeye katılanlar tarifsiz acıya ortak oldular.

cenazzzzzz.jpg

Kazada hayatını kaybeden Havva İrem ve Rukiye Naz Demirci kardeşler için de bugün Konya'nın Çumra İlçesi'nde düzenlenen cenaze töreninde büyük üzüntü yaşandı.

Ulu Camii'nde düzenlenen törende çocukların Çumra şeker Fabrikası'nda işçi olarak çalışan babası Ali Osman Demirci'nin güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Aynı kazada eşi de ağır yaralanan ve çocuklarının cenaze törenine katılan baba Ali Osman Demirci'yi yakınları teselli etti. İki kardeş öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Karaman ve Çumra’da Tarifsiz Acı

Karaman ve Çumra’da Tarifsiz Acı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber