Karaman Vefat Edenler

Karaman Vefat Edenler

Karaman'da dün ve bugün vefat edenler.

Aslen Taşkaleli olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Kayatürk (85) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Yılmaz (56) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Haziran Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Akarköylü olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Kuru (91) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Haziran Salı Günü İkindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Şeker (82) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Haziran Salı günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber