Karaman’da 2.Üniversite Tanıtım Fuarı Gerçekleştirilecek

Karaman’da 2.Üniversite Tanıtım Fuarı Gerçekleştirilecek

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Tarafından 11-12 Ekim 2016 tarihlerinde Karaman Güzel Sanatlar Lisesi Spor Salonunda 2.Üniversite tanıtım fuarı gerçekleştirilecek.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamada;

"Üniversite tanıtım fuarına 17 civarında üniversite katılacak olup üniversite stantlarını,ilimizde 12.sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerimiz ziyaret edeceklerdir.Üniversite tanım fuarına katılan Üniversitelerimiz, ortaöğretim kurumlarımızda 12.sınıflarında eğitim gören öğrencilerimize belirli konularda  hem seminerler verecekler hem de öğrencilerimiz üniversiteler hakkın bilgi sahibi olacaklardır. Düzenlenecek Olan üniversite tanıtım fuarına öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz,velilerimiz ve  karaman halkı davetlidir." denildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber