Karaman'da Biri Kadın Altı Vatandaşımıza Veda Edilecek

Karaman'da bugün altı vatandaşımız son yolculuğuna uğurlanacak.

Karaman'da vefat edenlerin Karaman Belediyesi cenaze ilanları sayfasında yer alan bilgileri şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Ahmet Yesevi Mahallesinde ikamet etmekte olan Adem Kaba (77) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır

Aslen Karamanlı olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Tartanoğlu (68) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Gaziantepli olup Elmaşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Casim Kantar (70) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Hikmet Çetinkol (81) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba Günü Öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Cerit Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Necati Sert (65) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Şeyh Şamil Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadim Özbek (68) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Ağustos Çarşamba Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

img20220831131404.jpg

img20220831131408.jpg

img20220831131630.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber