Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Bugün vefat edip öğle namazı sonrası defnedilecek hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

* Aslen Kurtderesi Köyü'nden olup Ahi Osman Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Çolak Hoca lakabıyla bilinen Emekli İmam Sait Hocanın eşi Metiye Dinç vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

* Aslen Eminler Köyü'nden olup Külhan Mahalllesi'nde ikamet etmekte olan Merhum Hacı Hakkı Çakı eşi, Merhum Sami Çelik'in ablası, Karaman esnaflarından Nurettin Çakı'nın annesi Şadiye Çakı vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Eminler Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Yollarbaşı Köyü'nden olup Yollarbaşı'nda ikamet etmekte olan Yahya, Mehmet ve Yakup Sert'in babaları Hüseyin Sert vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Yollarbaşı Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Kemran Köyü'nden olup Şeyh Şamil Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Ali,Şevket,Kerim,İsmail ve Mehmet Ali Özçelik'in babaları Kındını lakaplı Mehmet Özçelik vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kemran Köyü'nden kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber