Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Karaman'da Bugün Vefat Edenler

Bugün vefat edip öğle namazı sonrası defnedilecek hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde.

 * Aslen Akar Köyü'nden olup Zembilli Ali Efendi Mahallesi'nde ikamet etmekte olan, eski sanayi esnaflarından Kani Selek'in eşi Yusuf, Abdurrahman ve Levent Selek'in anneleri Sevim Selek vefat etmiştir.

Cenazesi Öğle namazına müteakip Yeşil Camii'den kaldırılacaktır.

* Aslen Gökçe Köyü'nden olup Sakabaşı Mahallesi'nde ikamet etmekte olan, çarşı esnaflarından Foto Stilin, Oğuz ve Şaban Bekmez'in kardeşleri, İsmail, İlyas ve İsa'nın abileri Mahir Topbaşoğlu vefat etmiştir. 

Cenazesi Öğle namazına müteakip Yeşil Camii'den kaldırılacaktır.

* Aslen Göcer Köyü'nden olup, Göcer Köyü'nde ikamet etmekte olan Mesut ve Şerife Kemençe'nin babaları Bircan Kemençe vefat etmiştir.

Cenazesi Öğle namazına müteakip Göcer Köyü'nden kaldırılacaktır.

* Aslen Ekinözü Köyü'nden olup, Gazi Dükan Mahallesi'nde ikamet etmekte olan Merhum Mehmet Karapınar'ın kızı Gülşen Karapınar vefat etmiştir.

Cenazesi Öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

* Aslen Dinek Köyü'nden olup Larende Mahallesi'nde ikamet etmekte olan, Hasan, Mustafa ve Mesut Çınar'ın babaları Mehmet Çınar vefat etmiştir.

Cenazesi Öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

* Aslen Gökçe Köyü'nden olan Silifke'de göreve yeni başlayan İmam   Vefat etmiştir.

Cenazesi 18.da Siyahser Camii'den kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber