Karaman'da Çocuk ve Gençler İçin Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Karaman'da Çocuk ve Gençler İçin Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın’ sloganı ile ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri kayıtları devam ediyor.

Çocuk ve gençlere spor bilincini aşılamak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak, onlara özgüven ve takım ruhu aşılamak, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenli olarak geçekleştirilen İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri çocuk ve gençlerden yoğun ilgi görüyor.

Okulların yaz döneminde tatile girmesiyle birlikte 5-18 yaş aralığındaki çocuk ve gençler atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, wushu, voleybol ve yüzme(ücretli) olmak üzere 21 branşta alanında uzman antrenörler eşliğinde eğitim almaya başladı.

Yaz spor okullarıyla birlikte öğrencilerin yaz tatili boyunca hem eğlendiğini hem de spor yapma imkanı bulduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “ İl Spor Merkezlerimize kayıtların yeni başlamasına rağmen kayıtlı öğrenci sayımız bin 900’ü buldu.

Yaz tatili boyunca çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan korunması, eğlenirken öğrenmesi için il müdürlüğü olarak çocuklarımıza her türlü imkânı sunuyoruz.

Yaz Spor Okullarına başvuru yapmak isteyen velilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimimizde ve akşamları Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kurduğumuz standa gelerek görevli personelimiz eşliğinde kayıtlarını yaptırabilirler.

Bu yaz çok güzel ve verimli çalışmalara imza atacağız. Tüm öğrenci velilerimizi il spor merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber