Karaman'da Halis İnşaat Ofisi Dualarla Açıldı

Karaman'da Halis İnşaat Ofisi Dualarla Açıldı

Halis İnşaat Ofisi Atatürk Bulvarı üzerinde, yapılan açılış merasimi ile hizmete girdi

Halis İnşaat ofisi, Atatürk Bulvarı üzerinde, bugün saat 14. sularında hizmete girdi.

Açılış merasimi okunan Kur'an-ı Kerim, yapılan dua ve konuşmalardan sonra kesilen kurdele  ile gerçekleşti.

Halis Özçelik şunları söyledi; "Halis İnşaat, müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamak adına yüksek yaşam standartlarına sahip ekonomik ve lüks konut üretme düşüncesiyle kurulmuş bir firmadır".

Karaman'da 4 inşaat projesi devam eden Halis İnşaat, hedeflerinin huzur,güven,istikrar üzerine  ve sürdürülebilir bir kalite anlayışı ile hizmet vermek olduğunu söyledi.

Halis Özçelik konuşmasına şöyle devam etti;" Açılışımıza katılan davetlilere teşekkür ederek tüm Karamanlı vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şerif ayını kutlar Yüce Allah'tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederim".

Halis İnşaat; Daire-Arsa-Tarla-Dükkan alım ve satımı-Kat karşılığı İnşaat yapımı-Gayrimenkul Danışmanlığı gibi hizmetler sunmaktadır.

Detaylı bilgi için; 

Adres:

Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı no:69/C KARAMAN

TEL:0 338 213 78 88

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber