Karaman’da Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza Son Görev

Karaman’da vefat edenler kılınan cenaze namazları sonrası toprağa verildi.

Aslen Taşkaleli olup, Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan, merhum halıcı Hasan Hüseyin Akkuş’un oğlu, merhum Abdullah’ın Özcihan’ın damadı, Hasibe Akkuş'un eşi Abdullah, Nurten, Burcu Canan ve Abdulkadir Akkuş’un babaları, bir süredir kanser tedavisi görmekte olan Avukat Murat Can Akkuş (62) hayatını kaybetti.

Cenazesi ikindi namazına müteakip yeni musalladan kaldırıldı.

Aslen Karamanlı olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadime Solmaz (56) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Aslen Taşkentli olup Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Hikmet Faik Özdoğru (90) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Aslen Karamanlı olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Özyurt (85) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Aslen Konyalı olup Pirireis Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Çataklı (76) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

img20210920163216.jpg

img20210920163254.jpg

img20210920163322.jpg

img20210920163828.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber