Karaman'da Motosiklet Kazası Can Aldı

Karaman'da Motosiklet Kazası Can Aldı

Kasksız sürücü kazada hayatını kaybetti

Karaman Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.

Kaza saat 16:15 sularında 711 nolu sokak ile 650 nolu sokakların kesiştiği noktada meydana geldi.

70 FK 160 plakalı motosiklet ile 711 nolu sokakta ilerleyen Hüseyin Havutçu (69) ile 70 EY 190 plakalı motosiklet ile 650 nolu sokaktan çıkan Mustafa Yıldız (77) tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonuçu çarpıştılar.

Çarpışmanın etkisiyle her iki sürücü de motosikletleri ile birlikte yere düştü. Kafasından kask bulunmadığı öğrenilen Mustafa Yıldız düşme sırasında kafasını kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle beyninde hasar oluştuğu öğrenilen Yıldız kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalellere rağmen hayata tutunamadı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum