Karaman’da Pedallar Sağlık İçin Çevrildi

Karaman’da Pedallar Sağlık İçin Çevrildi

Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu 81 İlle eş zamanlı olarak Karaman’da da gerçekleştirildi.

5 Mayıs 2024 Pazar günü düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla gerçekleştirildi. 2011 yılından bu yana Yeşilay tarafından organize edilen bu etkinlik, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun iş birliğiyle gerçekleşti.

Türkiye'nin dört bir yanında eş zamanlı olarak düzenlenen tur, bisiklet severleri bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekti ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulundu. Yeşilay'ın yıl boyunca düzenlediği bisiklet turlarıyla spor yaparak bağımlılıklarla mücadele önemini vurgulayan organizasyon, 81 ilde gerçekleştirildi.

Karaman’da Aktekke Kent Meydanında toplanan vatandaşlar bisiklet turunda renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Etkinliğe Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Yeşilay Karaman Şube Başkanı İhsan Duru, kurum ve stk temsilcileri, Yeşilay ve Gençlik Merkezi gönüllüleri ve vatandaşlar katıldılar.

Karaman Yeşilay Şube Başkanı İhsan Duru, her yaştan profesyonel ve amatör bisiklet severin katılımına açık olan etkinlikle ilgili olarak, "Sağlıklı yaşamı desteklemek için düzenlediğimiz Yeşilay Bisiklet Turu'nda, bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hep birlikte pedal çevirdik. Katılımın her yıl artması bizi mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 

Yeşilay Bisiklet Turu Karaman Etkinliği

Yeşilay Bisiklet Turu Karaman Etkinliği

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber