Karaman'da Sağlık Yatırımlarında Son Durum

Karaman'da Sağlık Yatırımlarında Son Durum

Karaman'da Sağlık Yatırımları Kapsamında Devam Eden Çalışmalar İncelendi

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Taşeli bölgesinde gerçekleştirilen sağlık yatırımlarını yerinde inceledi. Yatırımların bölgedeki sağlık hizmetlerine katkı sağlayacağını belirten Kurşun, yapılan yeniliklerle sağlık hizmetlerine yeni bir ivme kazandırdıklarını dile getirdi.

Sağlık müdürlüğü olarak bölgede sunulan sağlık hizmetlerini sürekli geliştirmeye odaklandıklarını ifade eden Dr. Adnan Kurşun, son dönemde hayata geçirilen yeni projeler hakkında bilgi verdi. Güneyyurt'a aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri istasyonu, Ermenek'e acil sağlık hizmetleri istasyonu, ve Kazancı beldesine iki hekimlik aile sağlığı merkezi ile acil sağlık hizmetleri istasyonu yatırımlarının tamamlandığını ve halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü olarak bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini dile getiren Kurşun, Ermenek acil sağlık hizmetleri istasyonunun da tamamlandığını ve en kısa sürede halkın hizmetine sunulacağını söyledi. Ayrıca diğer tesislerin inşasının da tüm hızıyla devam ettiğini ve tamamlandığında bölgenin sağlık hizmetlerinin daha da güçleneceğini belirtti.

İncelemeler sırasında İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Cemal Korkmaz ve sağlık yöneticileri de Dr. Adnan Kurşun'a eşlik etti. Kurşun, tesislerin tamamlanmasıyla bölgenin sağlık hizmetlerine erişiminde olumlu sonuçlar elde edileceğini ifade ederek vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Bölgede sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Kurşun, halkın sağlığına en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

hastane1.jpg

hastane144.jpg

hastane155.jpg

hastane12.jpg

hastane13.jpg

hastane124.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber