Karaman'da Valilik Bayramlaşması

Karaman'da Valilik Bayramlaşması

On bir ayın sultanı Ramazan ayının sona ermesiyle tüm İslam coğrafyasında ve müminler arasında bayram sevinci ve coşkusu yaşanıyor.

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Vekili Kaya Çelik, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında halkın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı.
 
Bayramlaşma programına Vali Vekili Çelik’in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Garnizon Komutanı Personel Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Aktekke Meydanındaki bayramlaşma programında, törene katılanların bayramlarını tebrik eden Vali Vekili Çelik, idrak edilen Ramazan bayramının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna vesile olması ve bu vesileyle İslam coğrafyasında yaşanan acı ve gözyaşlarının son bulması temennisinde bulunarak tüm Karaman halkının bayramını tebrik etti.
 
“Huzurevi Sakinleri Unutulmadı”
 
Vali Vekili Kaya Çelik bayramlaşma program kapsamında daha sonra Garnizon Komutanı Personel Alb. Yurdakul Kazım Türkmen ile birlikte Dursun Fakih Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik ederek gönüllerini alan Vali Vekili Çelik, ziyarette huzurevi sakinleriyle hoş sohbetler gerçekleştirerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
 
“Şehit Ailesi Ziyaret Edildi”
 
Vali Vekili Kaya Çelik, huzurevindeki programının ardından 1990 yılında Tunceli Nizamiye ’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Recep Kolukısa’nın ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
 
Ziyarette, ülkemizin ve milletimizin birliği ve bekası için mücadele verirken toprağa düşen tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve geride kalanlarına ise sabırlar dileyen Vali Vekili Çelik, bu ülkenin birliği ve bütünlüğünü için canlarını feda eden şehitlerimizin haklarının asla ödenmeyeceğini belirterek, ecdadımızın emaneti olan bu mukaddes toprakları kanlarıyla sulayan şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine Devlet olarak her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.
 
Şehit ailesine gerçekleştirilen ziyarete Vali Veli Çelik’in yanı sıra Karaman Milletvekilleri, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Garnizon Komutanı Personel Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü katıldı.

Karaman Valilik Bayramlaşması

Karaman Valilik Bayramlaşması

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber