Karaman'da Yarı Final Heyecanı Sona Erdi

Karaman'da Yarı Final Heyecanı Sona Erdi

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Karaman'da düzenlenen "U13 Erkekler Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri" sona erdi.

5-7 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu, Yunus Emre Spor Salonu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu olmak üzere üç ayrı spor salonunda gerçekleştirilen ve 36 ilden 450 sporcunun katıldığı U13 Erkekler Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakaları son gün oynanan final karşılaşmaların ardından tamamlandı.

Üç gün devam eden karşılaşmaların ardından A grubunda Mersin Barbaros Ortaokulu-Eryaman Yıldızları, B Grubunda Açı Gençlik-Kayseri Uğur Spor, C Grubunda Acıbadem Üniversitesi-MG Spor, D Grubunda Diyarbakır DSİ Spor-Atakent Gençlik, E Grubunda Sistem Koleji-Baskets, F Grubunda BŞB. Anakent-Gaziantep Gençlik ve Spor, G Grubunda Borusan Otomotiv-Belde Spor, H Grubunda Ankara Basketbol İhtisas-Adana 1903 Spor, I Grubunda ise Antalya Gelişim Gençlik ve Tredaş Spor Afyonkarahisar’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanan takımlar oldu.

Karaman’ın önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yaptığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” İlimizde düzenlenen U13 Erkekler Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarında önemli bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazanan genç arkadaşlarımızı kutluyorum. Bu tür müsabakalar sporcularımızın tecrübe kazanımları açısın çok önemli bir yere sahip. Ülke basketbolumuzun gelecekteki yıldızlarına Afyonkarahisar’da yapılacak olan final karşılaşmalarında başarılar diliyor, müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber