Karaman'da Yaşanan Silahlı Saldırının Faili Tutuklandı

Karaman'da Yaşanan Silahlı Saldırının Faili Tutuklandı

Karaman'da hırsını alamayan silahlı saldırgan tutuklandı.

Karaman'da aynı iş yerine iki saat arayla silahlı saldırı düzenlenmiş ve olayda iş yerinde bulunan 2 kişi yaralanmıştı. Konuyla ilgili tahkikat neticesinde bir kişi tutuklandı.

Tahsin Ünal Mahallesi 32. Sokak'ta yaşanan olayın ardından gözaltına alınan zanlı Hasan T'nin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Karaman'da, 19 Eylül'de Tahsin Ünal Mahallesi 32. Sokak'taki Sefa D'ye ait iş yerine gelen Hasan T, rasgele etrafa ateş açmıştı. Saldırıda Sefa D. kulağından yaralanmıştı. Olaydan iki saat sonra tekrar aynı iş yerine gelen Hasan T, yeniden ateş açmış, bu saldırıda ise Sefa D'nin kuzeni Ahmet C. omzundan yaralanmıştı.

Olayın ardından zanlı Hasan T, polis ekiplerince gözaltına alınarak tahkikat başlatılmıştı.

Karaman'da Yaşanan Silahlı Saldırının Faili Tutuklandı

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber