Karamanlı Ayşegül Polis Eşinin Kurbanı mı Oldu?

Karamanlı Ayşegül Polis Eşinin Kurbanı mı Oldu?

Aslen Karamanlı olup Ankara’da yaşayan genç kadın hayatını kaybetti.

Aslen Karamanlı olup polis eşinin görevi nedeniyle Ankara’nın Haymana ilçesinde yaşayan Ayşegül (nur) Türkben (28) hayatını kaybetti.

Türkben’in cenazesi Ankara’da yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Karaman’a getirildi.

Karaman’da bugün öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınan Türkben’in intihar ettiği yönünde söylemler olmasına rağmen dikkat çeken bir iddia da yakınları tarafından söylendi. 

İddiaya göre 6 aylık evli çift sık sık problemler yaşıyorlardı. Genç kadının yakınları tarafından kocası polis memuru S.K.’nın Ayşegül Türkben’i öldürdüğü iddia edildi.

Üzücü olay Ankara’nın Haymana ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi.

Genç çiftin üst komşusu ve daire sahibi A.S, kiracıları olan yeni evli çift için, “Sık sık  tartışıyorlardı. Dün de saat 12.00 ye kadar tartıştılar 12.00’ den sonra sesler kesildi. Biz baya bir ses işittik.” dediği öğrenildi.

Genç kadından geriye mutlu anlara dair fotoğraflar ve twitter hesabında dikkat çeken paylaşımlar kaldı.

aysegul.jpg

 

aysegul2-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber