Karamanlı Şehidimizin Adı Yaşatılsın

Karamanlı Şehidimizin Adı Yaşatılsın

Karaman, Abbas Mahallesi sakinleri yeni yapılacak olan 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nun, Karamanlı şehidimiz Polis Özel Harekatçı Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın adının verilmesini istiyor.

Karaman, Abbas Mahallesi sakinleri Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe vererek 19 Mayıs İlköğretim Okulu’nun, Karamanlı şehidimiz Polis Özel Harekatçı 'Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın' adının verilmesini istedi.

Mahalle sakinleri kendi aralarında imza toplayarak yeni yapılan okulun adının değiştirilmesini talep ettiler. Abbas Mahallesi sakinleri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Mahallemizde yeni yapılmakta olan ve Şehidimiz Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın da mezun olduğu okul olan 19 Mayıs İlköğretim Okulu’na şehidimizin adının verilmesini istiyoruz.

Abbas Mahallesi sakinleri olarak Abbas Mahallesi, Hoca Mahmut Caddesi No:8’de dünyaya gelen şehidimiz Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın bu okula adının verilmesini talep ediyoruz.’’ dediler.

sehit-poh-isim-dilekcesi.jpg


 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber