Karamanlı Sporcular Madalya Dolu Bir Hafta Geçirdi

Karamanlı Sporcular Madalya Dolu Bir Hafta Geçirdi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 3. Turkcell Küçükler Atletizm Finalleri ve Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda mücadele eden Karamanlı atletler 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye’nin yakın gelecekteki elit atletlerini çıkaran Turkcell Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası, Ankara Naili Moran Atletizm Pisti’nde gerçekleşti.

Yarışmalarda sporcular bayrak yarışları da dahil olmak üzere toplam 42 dalda mücadele etti. Karaman Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımı sporcularının da yer aldığı yarışlarda 3 bin metre erkeklerde Mehmet Celil Durmaz gümüş, 2 bin metre engelliler de Derya Ateşli bronz, Sırıkla Atlama kategorisinde Emine Akan gümüş, 3 adım atlamada Nisa Nur Gürbüz ise bronz madalyanın sahibi oldu.

17 Haziran Cumartesi günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda yapılan 3.Turkcell Küçükler Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Ermenekli atlet Ramazan Köktaş ise fırlatma topu kategorisinde bronz madalyanın sahibi olurken, bir diğer sporcu Ali Yağrıncalı bayrak yarışlarında Türkiye 8.’si olma başarısı gösterdi.

17-18 Haziran tarihlerinde iki farklı ilde yapılan yarışmalar sonunda Karamanlı atletler toplamda 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Atletizm takımı sporcularını başarılarından dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Hafta sonu Ankara ve Isparta illerimizde gerçekleşen yarışlarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum.

Ankara’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası’nda 660 sporcu, Isparta’da düzenlenen 3. Turkcell Küçükler Atletizm Finalleri’nde ise 380 sporcunun katıldığı yarışmalarda sporcularımızın yükselen performansı ve elde ettikleri dereceler bizleri mutlu etti.

Çocuklarımız, kendilerine imkan sağlandığında neler başarabileceklerini bir kez daha gösterdi. Antrenörlerimiz başta olmak üzere başarılarıyla bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi.

madalya-dolu-hafta.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber