Kayıtlar Başladı

Kayıtlar Başladı

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın’ sloganı ile ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri kayıtları başladı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirilen ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri bu yıl da 21 farklı branşta binlerce öğrenciyi sporla buluşturuyor.

12 Haziran’dan itibaren okulların kapanmasının ardından başlayacak yaz tatiliyle birlikte açılacak ücretsiz yaz spor okullarında, Karaman’ın dört bir yanındaki 5-18 yaş aralığındaki binlerce öğrenci yine sporun güzellikleriyle buluşacak.

Geçen yıl büyük ilgi gören ücretsiz yaz spor okulları bu yılda atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, jimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, wushu ve yüzme(ücretli)  branşlarında alanında uzman antrenörler tarafından hizmet verecek.

Kayıtlara öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “2016-2017 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte gençlerimiz uzun bir tatil dönemine girecek.

Çocuk ve gençlerimizin spora yönlendirilmesi konusunda büyük bir fırsat olan yaz spor okulları gençlerimizin fiziksel ve sosyal gelişimlerine de katkısı büyük olacak. Engelli il spor merkezlerimizde ise engelli çocuk ve gençlerimize deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde birebir spor eğitimi hizmeti vereceğiz.

5-18 yaş arası çocuk ve gençlerimizin ücretsiz olarak faydalanabileceği yaz spor okullarımız Eylül ayının ilk haftasında sona erecek. Çocuklarımızın daha güçlü ve sağlıklı olarak topluma kazandırılması için tüm halkımızı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber